Groeitrajecten om je hoogsensitiviteit de nodige zorg en aandacht te geven in deze alsmaar drukker wordende wereld. Ontmoet gelijkgestemden en ervaar daarvan de kracht.

Elk groeitraject kan ook verwerkt worden in individuele sessies als de draagkracht van de persoon nog niet groot genoeg is. Toch zijn groeitrajecten vaak een meerwaarde doordat je andere HSP-ers ontmoet. Zij struggelen met dezelfde “irritaties”...

Groeitrajecten voor hoogsensitieve volwassenen

groeitrajecten hoogsenstief
  • Wat is hoogsensitiviteit nu precies? Welk type ben jij?
  • Hoe kan je je prikkelniveau bewaken?
  • Wil je leren je plek innemen?
  • Hoe kan je meer bij jezelf blijven?
  • Hoe kom je meer in je kracht te staan?

Door een beter inzicht te krijgen in de copingsmechanismen van hsp, door het ontmoeten van gelijkgestemden en door samen oefeningen te doen, vergroot je je zelfkennis en zelfvertrouwen.

Ik zet in op belevingsformats zodat je leert je gevoelskant terug aandacht te geven. Zo kunnen het denken en het voelen terug samenwerken.

Gun jezelf de groei naar krachtig hoogsensitief in het leven staan… omdat jij dat waard bent!

Een extra sessie rond HSP en kinderen kan gevolgd worden.

Data en prijs: zie kalender.

Groeitraject voor hoogsensitieve tieners (11 tot 14 jarigen)

groeitraject voor hoogsensitieve tieners
  • Hoe komt het dat ik me zo ‘anders’ voel?
  • Hoe kan ik bij mezelf blijven in een groep?
  • Hoe kan ik mijn weerbaarheid vergroten?

Als dit voor jou, als tiener, belangrijke vragen zijn, waar je graag een antwoord op kent, dan is dit groeitraject zeker iets voor jou.

Door ervaringen te delen met gelijkgestemden, merk je dat je zeker niet alleen bent met jouw “gekke” irritaties, met jouw “anders-voelen”. Door een beter inzicht te krijgen in de copingsmechanismen van hsp, door gelijkgestemden te ontmoeten en door samen oefeningen te doen, krijg je meer zelfkennis en zelfvertrouwen. Zo vergroot je je veerkracht tijdens je zoektocht naar je eigen identiteit.

Gun jezelf de groei naar krachtig hoogsensitief in het leven staan… omdat jij dat waard bent!

(Dit groeitraject is grotendeels te vergelijken met het volwassenen-traject, toch extra ingezet op die specifieke leefwereld van tieners.)

Data en prijs: zie kalender.