Ik ben Tina Cypers, mama van 3 hoogsensitieve kinderen, elk op hun manier, en leerkracht in het middelbaar onderwijs.

Enkele jaren geleden kreeg ik te horen dat mijn jongste dochter waarschijnlijk hoogsensitief was. Ik begon er een boek over te lezen. Het leek alsof dat boek over mij ging. Heel wat puzzelstukjes vielen op hun plaats. Toch was de puzzel nog niet volledig. Ik liep nog tegen heel wat dingen aan, zowel bij mezelf als naar mijn kinderen toe.

Het “anders” voelen maakte dat ik me vroeger vaak eenzaam voelde. Dit wilde ik voorkomen bij mijn eigen kinderen. Ik las meer boeken en raakte overtuigd dat ik nog een andere roeping had, buiten het motiveren van jongeren tijdens hun studies, nl. hoogsensitieve volwassenen en hun kinderen helpen om krachtig hoogsensitief te worden.

Zo kwam ik bij Open Mind terecht voor de nodige opleidingen en vond in de eerste plaats heel veel rust voor mezelf en mijn gezin. Het gevoel krijgen dat alles terug klopt, daar ben ik ontzettend dankbaar voor.

Als ervaringsdeskundige begeleid ik je naar krachtig hoogsensitief in het leven staan.

HSP coach

Krachtig Hoogsentitief is gegroeid vanuit het geloof dat iedere hoogsensitieve persoon
kan groeien zodat je minder overweldigd wordt en meer in je kracht blijft.

Het verhaal achter mijn logo

Het logo bestaat uit 5 cirkels, elk zintuig dat bij hoogsensitieve personen meer gevoelig is dan bij een gemiddeld persoon. Het geheel vormt een zon, die het zesde zintuig, het energetische zintuig symboliseert. Voor hoogsensitieve mensen is dit het belangrijkste, maar ook vaak het moeilijkste zintuig. Als je hiermee leert omgaan, dan kan je vol zelfvertrouwen door het leven gaan. De zon staat dan ook voor leven en kracht.

De cirkels zijn niet perfect, zodat ze meer beweging weergeven. Groeien is bewegen, met het gezicht gericht naar de toekomst.

Zowel via groeitrajecten als bij de individuele sessies krijg je handvatten om je hierbij op weg te helpen.
Ik moedig je aan zodat je kan blijven groeien naar een krachtig hoogsensitief persoon.

Mijn opleidingen

Opleidingen bij Open Mind:

  • HSP Coach Master Class
  • Systeemcoach Essentials